Oldekerkermeer - 12 appartementen

Binnenkort in verkoop

Start verkoop is bekend!

Start verkoop 1 juni 2021 om 12.00 uur

Start verkoopp Oldekerkermeer 1 juni 2021 om 12.00 uur. De inschrijving sluit woensdag 9 juni om 12.00 uur.

Maak alvast een woonaccount

Oldekerkermeer - 12 appartementen

Start (online)verkoop 1 juni, 12.00 uur.

**** Start verkoop 1 juni 12.00 uur ****

Dinsdag 1 juni 12.00 uur starten wij met de online verkoop van 12 appartementen in de nieuwe wijk Kroonsfeld in Oldekerk.

De start verkoop gaat via een online verkoopprocedure op NieuwWonen Groningen. Per dinsdag 1 juni zal op de projectpagina van NieuwWonen Groningen/Boekholt nieuwbouwspecialist de digitale inschrijving starten. De inschrijving sluit woensdag 9 juni om 12.00 uur.

Vanaf de start verkoop op 1 juni 12.00 uur zal alle verkoopdocumentatie (o.a. brochure, prijslijst en tekeningen) beschikbaar zijn, zowel fysiek op de kantoren als digitaal te downloaden.
Om goed voorbereid te zijn op de start verkoop/inschrijving adviseren wij u uw (evt.) eigen woning en/of financiering in kaart te laten brengen. De verkopende kantoren van dit project helpen u hierbij graag.

Op een prachtige, groene locatie worden 12 riante patio-appartementen gerealiseerd, een bijzonder en kleinschalig plan. Uiteraard zijn alle appartementen geheel gelijkvloers, bereikbaar met de lift en variëren in grootte van circa 90 m2 tot circa 120 m2 gebruiksoppervlak. U kunt kiezen uit 2 of 3 slaapkamers. Binnen zorgt de vloerverwarming voor een behaaglijk klimaat. De appartementen worden verwarmd door een warmtepomp, dus klaar voor de toekomst.

De appartementen zijn ontworpen met het oog op ultiem woon- comfort. Wat opvalt zijn de ruime terrassen en het gevarieerde gevelbeeld. Het oogt mooi en u kunt van vroeg in het voorjaar en tot laat in de herfst, genieten van het buitenleven op het riante terras.

Elk appartement beschikt over een overdekte parkeerplaats en een eigen berging. Op het terrein is voorzien in extra parkeerplaatsen voor een 2e auto of voor bezoek.
Rondom het complex komt een gemeenschappelijke tuin.

De vrij op naam prijzen varieren tussen €297.500,- en €330.000,-.

Omgeving:
Oldekerk is een dorp in de gemeente Westerkwartier in de provincie Groningen. Tot 1990 was Oldekerk een zelfstandige gemeente, daarna werd het opgenomen in de gemeente Grootegast en in 2019 ging het over naar de nieuwe gemeente Westerkwartier. Het dorp ligt op ongeveer 15 autominuten van Groningen en Drachten en heeft een uitstekende busverbinding naar bijvoor-beeld de stad Groningen, Grootegast, Surhuisterveen en Leek. Vanuit de buurtdorpen Zuidhorn en Grijpskerk is er ook nog een snelle treinverbindingen naar Groningen en Leeuwarden.

Voorzieningen:
Oldekerk is samen met Niekerk, qua voorzieningen, een zéér compleet dorp. Naast de bakkerswinkel 'Brood bij de Buren’, beschikt Niekerk-Oldekerk over alle basisvoorzieningen die je je kunt bedenken. Onder andere een COOP supermarkt, een slagerij, een bloemist, een café/snackbar, een christelijke en openbare basisschool, voortgezet onderwijs, verschillende sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven én, voor als het even tegenzit, medische zorg.
Lees verder...

Nieuws over Oldekerkermeer - 12 appartementen

12-05-2021

Start verkoop -1 juni - Oldekerkermeer 12 patio-appartementen

Dinsdag 1 juni om 12:00 uur starten we met de verkoop van 12 appartementen aan het Oldekerkemeer. Een bijzonder ontwerp van architecten-bureau F.P. Lahaye uit Weert in de nieuwe wijk "Kroonsfeld". De inschrijving sluit woensdag 9 juni om 12.00 uur.


Lees verder

Woningtypes in Oldekerkermeer - 12 appartementen

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerkdreef
318 m
Bushalte Kroonsfelderweg
322 m
Bushalte Middenpad
400 m
Bushalte Smidshornerweg
542 m
Bushalte Zuiderkluft
770 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Gomarus College
4.79 km
Bibliotheek Zuidhorn
4.96 km
O.B.S. de Borgh
4.97 km
C.B.S. de Brug
4.99 km
CBS het Anker
5.26 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
1.11 km
ING Bank
4.26 km
Poiesz
4.4 km
Jumbo
4.91 km
DIO Drogist
4.97 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Service Apotheek Zuidhorn
5.08 km
Huisartsenpraktijk, fysiotherapie Zuidhorn
5.19 km
Multifunctioneel centrum - huisarts - fysio - apotheek - consultatiebureau
8.92 km
Apotheek Hoogkerk
10.92 km
De Verbetering
11.52 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Scherp Financieel Advies

  • Groningen
Vraag advies »

Oldekerkermeer - 12 appartementen

Is een ontwikkeling van:

WVG Ontwikkeling

01 Jun.
Dinsdag 1 juni om 12.00 uur starten wij met de online verkoop van 12 patio-appartementen in de nieuwe wijk Kroonsfeld in Oldekerk.