Koopprijs

Van € 564.950 - € 588.950

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

149 m2 tot 161 m2
Inhoud
622 m3 tot 664 m3

Omschrijving

RIANT WONEN MET MAXIMALE VRIJHEID

Arsenaal is een carré vormig wooncomplex en bestaat naast gezinswoningen ook uit 21 appartementen waarvan twee penthouses. Deze bevinden zich op de tweede etage.

De penthouses mogen met recht royaal genoemd worden. De gebruiksoppervlakte varieert van circa 150 m2 tot 160 m2. De penthouses bieden een riante living en aaneengesloten woonkeuken. Daarnaast zijn er drie (slaap)kamers, een badkamer en een inpandige berging / techniekruimte. Eventueel kan een slaapkamer nog bij de living / woonkeuken getrokken worden.
Elk penthouse heeft een ruime (deels inpandige) buitenruimte. Het mooie hiervan is dat zowel de zon als de schaduw gevonden kan worden. Alle woningen zijn bereikbaar via de hoofdentree. Hier bevinden zich de postkasten en het bellentableau. Via de hoofdentree krijgt u toegang tot de afgesloten hal met de lift en het trappenhuis. Deze biedt u toegang tot de galerijen op de verschillende etages waaraan de meeste appartementen en penthouses ontsloten zijn. De appartementen op de begane grond en de gezinswoningen zijn bereikbaar via het binnenterrein. Uiteraard is Arsenaal voorzien van een lift.

Het intieme binnenterrein met iets verdiepte parkeerplaatsen biedt ruimte voor auto’s. Elke woning heeft een eigen toegewezen parkeerplaats. In de openbare ruimte zijn parkeerplaatsen voor bezoekers. Het binnenterrein is via een onderdoorgang bereikbaar voor auto’s en is afgesloten met een toegangshek. Verder beschikt elke woning over een toegewezen berging op de begane grond bij de centrale entree of naast de onderdoorgang.

Onder het klassieke uiterlijk schuilt wel de techniek van nu. Warmtepompen zorgen voor een duurzame gasloze verwarming. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge comfort optimaal.

Statig wonen aan het water! Dat is Arsenaal.

Lees verder...
Bnr.
Reset
16 Penthouse € 588.950

Penthouse

Bouwnummer 16 - € 588.950

Verkocht

161 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

17 Penthouse € 564.950

Penthouse

Bouwnummer 17 - € 564.950

Verkocht

149 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Penthouse in het project Arsenaal Blauwestad