Blauwestad Berlage

Binnenkort in verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Blauwestad Berlage

  • Blauwestad
Ziet u zichzelf op deze prachtige plek wonen, schrijft u zich dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Vanaf de start verkoop (medio zomer 2022) is alle verkoopinformatie te vinden op de website zoals brochure, situatieschets en plattegronden, prijslijst en meer-minderwerklijst.
De inschrijfprocedure zal online verlopen. Dit houdt in dat u nu al via de website een account aan kunt maken. Vanaf start verkoop kunt u zich online inschrijven voor een of meerdere woningen. Hierbij geeft de haalbaarheidscheck een voorrangspositie bij de toewijzing. De haalbaarheidscheck is nu al te downloaden vanaf de project pagina op de website van Boekholt nieuwbouwspecialist. Tijdens de online inschrijving kan de haalbaarheidscheck geüpload worden. Deze kunt u nu al in laten vullen door uw hypotheekadviseur.


De wijk zal bestaan uit 4 woontypes, bestaande uit vrijstaande en twee-onder-1 kap woningen. De woningen variëren tussen de 150m2 en 180m2, met een kavel tussen de 290m2 en 516m2. Elke woning is zeer energiezuinig en voldoet aan de meest recente BENG norm (bijna energie neutraal). De woningen worden gebouwd met alle moderne bouw-, milieu- en isolatie eisen en zijn daardoor voorbereid op de toekomst.
In dit project wordt onderscheid gemaakt in woning type A, B, C & D. De woningen onderscheiden elkaar in dakopbouw en uitbouw. Door de indeling van de wijk is het nog steeds mogelijk om gedeeltelijk aan vaarwater te wonen. Een deel van het project ligt direct aan vaarwater en een deel is van het water gescheiden door een weg.

Blauwestad, gelegen aan het Oldambtmeer, is een bijzonder stukje Groningen waarin wonen, natuur en recreatie samenkomen. Blauwestad ligt in het Oldambt, een mooi en karakteristiek gebied dat is omgeven door prachtige graanakkers, monumentale herenboerderijen en weidse uitzichten. Het Oldambtmeer is zo’n 13 jaar geleden aangelegd en heeft samen met de omliggende natuurgebieden een oppervlakte van circa 2.000 hectare. Het meer biedt vele mogelijkheden op het gebied van watersport en liefhebbers van de hengelsport kunnen hun hart ophalen aan het rijke viswater. Berlage boulevard is een perfecte invulling in dit prachtige gebied vanwege haar karakteristieke woningen die tot uiting komen door de omringende natuur.
Lees verder...

Nieuws over Blauwestad Berlage

04-03-2022

Werkzaamheden Berlage boulevard in volle gang!

In Blauwestad staan de werkzaamheden niet stil. Niet alleen op het eiland de Kievit wordt er hard gewerkt aan de bouw van de woningen en aan de infrastructuur. Ook in het havenkwartier wordt er inmiddels al iets zichtbaar van het project Berlage boulevard. 


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Oostereinde
1.58 km
Bushalte Abel Tasmanstraat
1.89 km
Bushalte Beertsterweg
2.01 km
Bushalte Bovenburen
2.04 km
Bushalte Oudewerfslaan
2.19 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS de Kleine Dollard
1.61 km
Muziekschool Oost-Groningen
1.64 km
CBS De Vossenburcht
1.68 km
SBO Delta
1.84 km
Ubbo Emmius
1.84 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Formido
2.17 km
Aldi
2.48 km
Jumbo
2.52 km
Praxis
2.69 km
Kwantum
2.7 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Ommelander Ziekenhuis Groep locatie Lucas
2.63 km
Gezondheidscentrum Reiderland
2.92 km
Apotheek Blauwe Stad
2.97 km
Gezondheidscentrum
5.21 km
Huisartsen praktijk
9.91 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Scherp Financieel Advies

Vraag advies »

Blauwestad Berlage

Is een ontwikkeling van:

Extenzo BV