Signatuur Helpermaar, Groningen

Binnenkort in verkoop

Start verkoop 17 maart 2020 UITGESTELD!!

Signatuur Helpermaar

Start verkoop 17 maart 2020 UITGESTELD!!

De start verkoop van Signatuur, gepland op 17 maart, is uitgesteld vanwege het coronavirus. Wil jij graag op de hoogte gehouden worden wanneer de verkoop weer gestart wordt? Schrijf je dan in voor dit project en blijf op de hoogte. De stadsvilla's van Helpermaar verrijzen in het populaire Groningen-Zuid. Met vier volwaardige verdiepingen is dit met recht royaal wonen.

Start verkoop van Signatuur - Helpermaar: 17 maart 2020 is uitgesteld vanwege coronavirus!
Aan de noordzijde van de woonwijk Helpermaar aan van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s.

Stads wonen in het groen
In de gewilde woonwijk Helpermaar in Groningen-Zuid worden vanaf maart van dit jaar 21 unieke stadsvilla’s aangeboden onder de naam ‘Signatuur’. De stadsvilla’s vormen de entree van de wijk en tegelijkertijd het sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Helpermaar. De woningen worden uitgevoerd in drie typen stadsvilla’s; 13 stadsvilla's tussen, 4 stadsvilla’s hoek en 4 stadsvilla's twee-onder-een-kap. De grote woningen onderscheiden zich door diverse woonconcepten die toegepast kunnen worden; uw eigen signatuur!

De woningen zijn in basis zeer ruim van opzet met vier woonlagen voor al uw woonwensen. En gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op eigen terrein. De architectuur en de ruime opzet is waar de Stadsvilla’s zich in onderscheiden. De afwisseling in de verschillende architectonische stijl elementen, zoals kaders ter plaatse van kozijnen en deuren en de (optionele) dakterrassen geven de woningen een eigen unieke identiteit en een relatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een krachtig architectonisch straatbeeld.

Woonthema's
De Stadsvilla’s in Helpermaar zijn uniek. Niet alleen in het ontwerp maar ook in de keuzemogelijkheden die u heeft voor de indeling van uw woning. Op de begane grond van alle Stadsvilla’s is er ruimte voor een heerlijke keuken. Maar kookt u liever op hoog niveau; ook op de eerste verdieping kunt u uw woonkeuken realiseren. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en derde voor slapen. Gaat u voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat u nooit meer reistijd heeft of heeft u geregeld logees of een groot gezin die u graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan u de keuze! De Stadsvilla’s bieden u alle ruimte om eigen woonwensen te creëren. Van een eigen game-room tot 5 slaapkamers, van werken aan huis tot een eigen slaap- welnessruimte. Het is aan u.

13 Tussenwoningen
Het plan Signatuur bestaat onder andere uit 13 prachtige en ruim opgezette tussenwoningen. Door de 4 woonlagen bieden de stadsvilla's ontzettend veel ruimte en comfort. De totale oppervlakte van deze stadsvilla’s is ruim ca. 187m² groot.

4 Hoekwoningen
Aan weerskanten van de tussenwoningen vind je prachtige hoekwoningen, met opvallend veel woonoppervlakte van maar liefst ca.213m². Deze villa’s bieden extra lichtinval door de raampartijen aan de zijkant en een aantal beschikken ook over zeer royale percelen!

Twee-onder-één-kap woningen
De twee-onder-een-kap Stadsvilla’s hebben een strakke, moderne uitstraling. Door de speelse elementen als robuste kaders, verspringend metselwerk en franse bakons krijgen de Stadsvilla’s karakter mee die mooi aansluit bij de rest van Helpermaar. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 213m2.
Lees verder...

Nieuws over Signatuur Helpermaar

25-02-2020

Start verkoop 21 stadsvilla's Signatuur Helpermaar

Waar: Boekholt Nieuwbouwspecialist, Suikerlaan 25 Groningen
Wanneer: Dinsdag 17 maart
Tijd: tussen 19.00 tot 21.00 bent u van harte welkom


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte H. Siccemasingel
57 m
Bushalte Geert Teispad
114 m
Bushalte M. Emantslaan / v. Ketwich Verschuurlaan
154 m
Bushalte v K verschuurlaan/Spieghelstraat
215 m
Bushalte Bordewijklaan
226 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Tamarisk
204 m
Harm Jan Zondag Junior College
426 m
Brederoschool
535 m
De Bolster
890 m
De Kleine WIngerd
899 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
485 m
Albert Heijn
530 m
PostNL
548 m
ING Bank
548 m
Etos
555 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Helperplein
587 m
apotheek de Wiljes
1.19 km
Medisch Centrum de Vecht
1.69 km
Doktorsdiensten Groningen
2.85 km
Apotheek Hanzeplein
3.01 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Signatuur Helpermaar

Is een ontwikkeling van:

Volker Wessels Vastgoed

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.