Koopprijs

Van € 475.000 - € 545.000

Aantal woningen

6

Woonoppervlakte

149 m2 tot 215 m2
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
525 m2 tot 670 m2
Inhoud
594 m3 tot 832 m3

Omschrijving

Zie jij jezelf al wonen in één van de vrijstaande woningen aan de Bostulp of Hyacint in De Hoven? Dan is dit je kans!
Alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier zijn op te vragen bij de verkopende makelaars. Je kunt het inschrijfformulier tot maandag 1 maart 2021 inleveren. De loting zal plaatsvinden op dinsdag 2 maart 2021.


In de nieuwbouwwijk Oostindie, deel De Hoven in Leek, dichtbij de stad Groningen, starten we met de verkoop van verschillende vrijstaande woningen op 6 ruime kavels variërend van 525m2 tot 670m2. Hier koop je een kavel mét woning. In de Hoven woon je vrijstaand en comfortabel in je nieuwe woning, heerlijk rustig omgeven door water en groen. Per kavel kun je kiezen uit meerdere woningtypen. Op deze locatie kun je al jouw woonwensen in vervulling laten gaan. De woningen zijn super compleet en hebben een hoogwaardige afwerking.

Ben je op zoek naar een vrijstaande woning? En droom je van een grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin? Wil je graag mee denken over het ontwerp van je eigen woning?
Wij helpen je graag om deze droom te realiseren in Leek! Je kiest samen met de makelaar eerst een kavel en daarna je favoriete woning. De mogelijkheden van jouw gekozen woning worden globaal doorgenomen. Met de adviseur van Brummelhuis kun je daarna de indeling van de woning ontwerpen.

De woningtypes 1, 2 en 4 zijn te realiseren op de bouwnummers 1 en 6
De woningtypes 2 en 3 zijn te realiseren op de bouwnummers 7, 12, 13 en 16
Voor meer informatie kijk op de betreffende bouwnummers.

Woningtype 1 is een vrijstaande woning met een ongelijke kap die past in het Drentse karakter van dit gedeelte van De Hoven. Op de begane grond is een ruime woonkamer en eetkamer met openslaande tuindeuren. Parkeren is mogelijk op eigen erf. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met mogelijkheid voor een ligbad. De 2e verdieping is ruim en vrij in te delen.

Woningtype 2 is een levensloop geschikte woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Dit is een ideale woning als de kinderen (binnen afzienbare tijd) het huis uit zijn! De slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en heeft een aangrenzende badkamer. Op de 1e verdieping is een 2e ruime badkamer. In totaal zijn er 4 (slaap)kamers.

Woningtype 3 is een riante gezinswoning met een ruime woonkamer met aangrenzende werkkamer. De keuken en eetkamer zijn ruim en hebben openslaande tuindeuren. Uiteraard ontbreken de bijkeuken en berging niet. Parkeren kan op eigen erf. Op de 1e verdieping bevinden zich een riante slaapkamer met aangrenzende inloopkast, 2 slaapkamers en een ruime badkamer met mogelijkheid voor een ligbad. Ook de 2e verdieping is ruim en vrij in te delen.

Woningtype 4 is een ruime vrijstaande woning met de keuken aan de straatzijde van de woning. De woonkamer is ruim een heeft openslaande tuindeuren. De berging is ruim en parkeren kan op eigen erf. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer met mogelijkheid voor een ligbad. De 2e verdieping is vrij in te delen.

De Hoven ligt in nieuwbouwwijk Oostindie, een ruime en waterrijke woonwijk in het zuiden van Leek. Het gebied De Hoven heeft een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. Bovendien is De Hoven zeer ruim van opzet en hebben alle kavels extra grote tuinen.

In de nieuwbouwwijk Oostindie zijn basisscholen, kinderopvang en een peuterspeelzaal aanwezig. Ook zijn er verschillende parken en speelterreinen voor alle leeftijden in Oostindie. Winkels, voortgezet onderwijs en overige sportvoorzieningen liggen op loop- en fietsafstand. Voor winkelplezier en uitgebreide uitgaansmogelijkheden kun je natuurlijk terecht in het nabijgelegen Groningen, waar van alles mogelijk is. Hier ben je extra snel door de snelle busverbinding Q-link lijn 3.

- Kies je kavel, kies je woning;
- Diverse woningtypes mogelijk;
- Kavels van 525m tot 670m2;
- Woonoppervlaktes van 149m2 tot 215m2;
- Zorgeloos uw eigen woning (laten) bouwen.

Wil je niks missen en op de hoogte blijven? Neem dan contact op met een van de verkopende kantoren of schrijf je in! We houden je graag op de hoogte.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
1 Vrijstaand wonen Leek | De Hoven € 475.000

Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

Bouwnummer 1 - € 475.000

Verkocht

149 m2 woonoppervlakte

525 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

6 Vrijstaand wonen Leek | De Hoven € 475.000

Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

Bouwnummer 6 - € 475.000

Verkocht

149 m2 woonoppervlakte

525 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

7 Vrijstaand wonen Leek | De Hoven € 491.000

Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

Bouwnummer 7 - € 491.000

Verkocht

163 m2 woonoppervlakte

595 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

12 Vrijstaand wonen Leek | De Hoven € 491.000

Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

Bouwnummer 12 - € 491.000

Verkocht

163 m2 woonoppervlakte

595 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

13 Vrijstaand wonen Leek | De Hoven € 504.000

Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

Bouwnummer 13 - € 504.000

Verkocht

163 m2 woonoppervlakte

670 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

16 Vrijstaand wonen Leek | De Hoven € 504.000

Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

Bouwnummer 16 - € 504.000

Verkocht

163 m2 woonoppervlakte

670 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Flyer - Flyer Bouwinspiratie centrum


Bekijken Flyer
Flyer

Bekijken Bouwinspiratie centrum
Bouwinspiratie centrum

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaand wonen Leek | De Hoven in het project Vrijstaand wonen Leek | De Hoven