Het Verlaat - Meerstad

Volledig verkocht

Het Verlaat - Meerstad

Het Verlaat, dorps wonen in Tersluis, 4 twee-laagse rijwoningen op ruime percelen.

De locatie van de woningen is vlek 12. De woningen grenzen aan Het Verlaat, aan de oostkant van de wijk Tersluis. Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de vaarverbinding tussen stad en wad. De woningen worden energiezuinig, zonder gas en aardbevingsbestendig gebouwd. Elke woning krijgt zonnepanelen en een luchtwarmtepomp voor het verwarmen van de woning en warm water. De woningen hebben een forse achtertuin welke is voorzien van een erfafscheiding. In de achtertuin heeft elke woning nog een berging en 2 parkeerplekken op eigen kavel. De woningen bestaan uit twee bouwlagen en hebben een totale oppervlakte van ca. 98m2 . De woonkamer en de keuken zitten op de begane grond. Op de verdieping komen drie slaapkamers van verschillende afmetingen, de badkamer en de technische ruimte. Er worden vier twee-laagse rijwoningen gerealiseerd die grenzen aan Het Verlaat, aan de oostkant van de wijk Tersluis. Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de vaarverbinding tussen stad en wad. De woningen worden energiezuinig, zonder gas en aardbevingsbestendig gebouwd. Elke woning krijgt zonnepanelen en een luchtwarmtepomp voor het verwarmen van de woning en warm water. De woningen hebben een forse achtertuin welke is voorzien van een erfafscheiding. In de achtertuin heeft elke woning nog een berging en twee parkeerplekken op eigen kavel.

Prijzen:
- tussenwoningen € 235.000,- v.o.n.
- hoekwoningen € 260.000,- v.o.n.

Dorps wonen in Tersluis
Tersluis is de tweede wijk van Meerstad. De mogelijkheden van wonen in Tersluis zijn divers; kleine woonblokken van 3-5 woningen, halfvrijstaande of juist vrijstaande woningen en vrije kavels om je eigen droomhuis op te bouwen. Tersluis wordt een wijk voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. De sluis en de haven zullen straks bijzondere trekpleisters vormen in Tersluis. Rondom de sluis komt straks een gezellig dorpsplein met ruimte bestemd voor winkeltjes en een terras. De kleine haven zal plaats bieden aan boten van zowel bewoners als passanten. Tersluis krijgt een dorps en informeel karakter.

Voorzieningen
Meerstad heeft al diverse ‘eigen’ voorzieningen gerealiseerd en dat aanbod groeit. In de wijk Meeroevers bevindt zich een bredeschool, dat een basisschool en kinderopvang onder één dak huisvest. In 2020 opent een tweede basisschool de deuren in Meerstad. Deze school zal worden gevestigd in de toekomstige
woonwijk Groenewei, direct gelegen aan de rand van Park Meerstad, vlakbij de wijk Tersluis. Daarnaast heeft Meerstad ook een eigen gezondheidscentrum met o.m. huisartsen, logopedisten, verloskundigen en (kinder)fysiotherapeuten. Vanaf 2020 kun je je dagelijkse boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt in Meerstad. Maar ook in de omgeving van Meerstad zijn al vele winkelmogelijkheden zoals in Lewenborg, Harkstede of net over de Borgbrug aan de Rijksweg. En de binnenstad van Groningen is natuurlijk altijd dichtbij! Vanaf 11 december 2017 rijdt Q-link 5 tussen Groningen en Meerstad. Hiervoor zijn twee bushaltes aangelegd in Meerstad. De buslijn zal in ieder geval P+R Meerstad, Ikea, UMCG, de binnenstad en CS Groningen aandoen.

Park Meerstad
Een aanwinst voor Meerstad én voor de stad en regio is et Park. Dit bijzondere landart project van 10 hectare groot is de entree naar Tersluis en verbindt straks de wijken Meeroevers en Tersluis met het tussengelegen toekomstige woongebied. Het Park wordt vanwege het strand en de fiets- en wandelpaden een levendige ontmoetingsplek. De aantrekkelijke wandel-, fiets- en vaarroutes voeren je onder meer langs de bijzondere uitkijktoren en de grazende Galloways.
Lees verder...

Nieuws over Het Verlaat - Meerstad

30-05-2019

Inschrijving Het Verlaat - Meerstad sluit 4 juni 12.00 uur

De inschrijving voor Het Verlaat is van start!


Het Verlaat, dorps wonen in Tersluis, 4 twee-laagse rijwoningen op ruime percelen.


Lees verder

Woningtypes in Het Verlaat - Meerstad

Woningen

Woningtype
Prijs

Het Verlaat - Hoekwoning

Bouwnummer 1 - € 260.000

Verkocht onder voorbehoud

98 m2 woonoppervlakte

366 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Het Verlaat - Tussenwoning

Bouwnummer 2 - € 235.000

Verkocht onder voorbehoud

98 m2 woonoppervlakte

209 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Het Verlaat - Tussenwoning

Bouwnummer 3 - € 235.000

Verkocht onder voorbehoud

98 m2 woonoppervlakte

213 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Het Verlaat - Hoekwoning

Bouwnummer 4 - € 260.000

Verkocht onder voorbehoud

98 m2 woonoppervlakte

366 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Dorpsweg
1.24 km
Bushalte Woldmeerweg
1.31 km
Bushalte Brug
1.54 km
Bushalte Ruischerbrug
1.65 km
Bushalte Velthuisstichting
1.84 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Samenwerkingsschool Meeroevers
1.45 km
OBS De Spil
3.58 km
Joh. Calvijnschool
4.39 km
CBS De Heerdstee (Dalton)
4.52 km
Doefmat
4.63 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
2.18 km
Kruidvat
2.36 km
ING Bank
2.38 km
Hema
2.42 km
Aldi
2.42 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Beijum
4.6 km
Medisch centrum Ten Boer
5.03 km
Doktorsdiensten Groningen
5.48 km
UMCG Groningen
5.61 km
Apotheek de Sprong
5.63 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen