Oldekerkermeer - Bungalows

Binnenkort in verkoop

Start verkoop patiobungalows Oldekerkermeer - Kroonsfeld woensdag 7 september 16.00u tot 17.00u op de bouwlocatie van het nieuwbouwproject in Oldekerk!

Verkoop begint op 07 september 16:00

De Start Verkoop voor dit project begint op 07 september 16:00.

Oldekerkermeer - Bungalows

Start verkoop patiobungalows Oldekerkermeer - Kroonsfeld woensdag 7 september 16.00u tot 17.00u op de bouwlocatie van het nieuwbouwproject in Oldekerk!

***** Start verkoop patiobungalows Oldekerkermeer - Kroonsfeld woensdag 7 september 16.00u tot 17.00u op de bouwlocatie van het nieuwbouwproject in Oldekerk *****

Aan de noordrand van de nieuwe wijk, grenzend aan het water en met uitzicht over de weilanden worden 14 patiobungalows gebouwd. De woningen zijn opgedeeld in twee blokken. Aan de oostzijde een blok met 8 woningen en aan de westzijde 6 woningen. De woningen zijn geschakeld, maar hebben allen een eigen patio, waar je heerlijk kunt genieten van je eigen plekje. U woont hier heerlijk, dichtbij het water. De bungalows zijn ontworpen met het oog op ultiem wooncomfort. Wat opvalt zijn uiteraard de ruime patio’s en het gevarieerde gevelbeeld. Het oogt mooi en u kunt, van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst, genieten van het buitenleven.

Kiest u voor een levensloopbestendige bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers of heeft u liever de slaapkamers op de verdieping? De meeste bungalows zijn levensloopbestendig. U heeft hier volop keuze. De bungalows variëren in grootte van 83 tot 111 m2 gebruiksoppervlak. Daarnaast kunt u kiezen uit een woning met 2 of 3 slaapkamers. En dan de ligging: Veel patiobungalows hebben een heerlijk uitzicht over het water en de landerijen. Maar andere bungalows hebben juist weer een heerlijke patio aan de Zuid-Westzijde. Wat de woningen allemaal bezitten zijn een warmtepomp, PV panelen, vloerverwarming. Dus allemaal energiezuinig en comfortabel!

De verkoopprijzen voor de patiobungalows beginnen vanaf € 275.000,- v.o.n.

Oldekerk is een dorp in de gemeente Westerkwartier in de provincie Groningen. Tot 1990 was Oldekerk een zelfstandige gemeente, daarna werd het opgenomen in de gemeente Grootegast en in 2019 ging het over naar de nieuwe gemeente Westerkwartier. Het dorp ligt op ongeveer 20 autominuten van Groningen en Drachten en heeft een uitstekende busverbinding naar bijvoorbeeld de stad Groningen, Grootegast, Surhuisterveen en Leek. Vanuit de buurtdorpen Zuidhorn en Grijpskerk is er ook nog een snelle treinverbindingen naar Groningen en Leeuwarden.

Oldekerk is samen met Niekerk, qua voorzieningen, een zéér compleet dorp. Naast de bakkerswinkel 'Brood bij de Buren’, beschikt Niekerk-Oldekerk over alle basisvoorzieningen die je je kunt bedenken. Onder andere een COOP supermarkt, een slagerij, een bloemist, een café/snackbar, een christelijke en openbare basisschool, voortgezet onderwijs, verschillende sportvoorzieningen, een bloeiend verenigingsleven én, voor als het even tegenzit, medische zorg.

Ziet u zichzelf op deze prachtige plek wonen, schrijft u zich dan nu in voor onze nieuwsbrief via onze website.

Vanaf de start verkoop is alle verkoopinformatie te ontvangen tijdens het event op de bouwlocatie van het nieuwbouwproject in Oldekerk. Tevens is vanaf de start verkoop alles te vinden op de website zoals brochure, situatieschets en plattegronden, prijslijst, inschrijfformulier en meer-minderwerklijst.
De inschrijfperiode is van 7 september 12.00 uur tot 16 september 12.00 uur. Vanaf start verkoop kunt u zich inschrijven voor een of meerdere woningen middels het inschrijfformulier, deze is vanaf start verkoop te downloaden op de website. Hierbij geeft de haalbaarheidscheck een voorrangspositie bij de toewijzing. De haalbaarheidscheck is te downloaden op de project pagina. Graag zien wij uw inschrijfformulier ingeleverd op het kantoor van één van de verkopende makelaars of ingeleverd via de mail voor 16 september 12.00 uur.
Lees verder...

Nieuws over Oldekerkermeer - Bungalows

22-07-2022

START VERKOOP | 14 patiobungalows in Oldekerk

Woendag 7 september van 16.00u tot 17.00u bent u van harte welkom op de bouwlocatie aan het Oldekerkermeer - Kroonsfeld voor de start verkoop. Aan de noordrand van de nieuwe wijk worden 14 patiobungalows gebouwd. De bungalows zijn geschakeld en hebben een eigen patio.


Lees verder

Woningtypes in Oldekerkermeer - Bungalows

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerkdreef
62 m
Bushalte Middenpad
195 m
Bushalte Kroonsfelderweg
330 m
Bushalte Smidshornerweg
431 m
Bushalte Zuiderkluft
734 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Gomarus College
4.95 km
Bibliotheek Zuidhorn
5.11 km
O.B.S. de Borgh
5.14 km
C.B.S. de Brug
5.17 km
CBS het Anker
5.47 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
1.24 km
ING Bank
4.25 km
Poiesz
4.4 km
Morgana
4.82 km
Jumbo
5.32 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Service Apotheek Zuidhorn
5.24 km
Huisartsenpraktijk, fysiotherapie Zuidhorn
5.36 km
Multifunctioneel centrum - huisarts - fysio - apotheek - consultatiebureau
9.04 km
Apotheek Hoogkerk
10.79 km
De Verbetering
11.38 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen