Vrije kavel, Bouwnummer 15

Koopprijs

€ 199.000 vrij op naam

Kaveloppervlak

799 m2

Omschrijving

Vrije kavels:
Wil je liever jouw eigen droomhuis bouwen op Nieuw Sintmapark? Dat is ook mogelijk. Naast rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen zijn er acht vrije bouwkavels beschikbaar. Voor de kavels is een kavelpaspoort beschikbaar. Hierin zijn de spelregels opgenomen zoals de bouwhoogte en het bebouwingsvlak. Bij het kiezen van een kavel heb je verschillende opties. Je kiest een kavel, je neemt zelf een architect en aannemer in de arm of je kiest een van de drie woningen uit de catalogus. Bij de drie standaardwoningen heb je keuzevrijheid, maar hoef je niet te wachten tot een aannemer tijd heeft voor de bouw. Dat is namelijk al voor je geregeld. Bekijk de impressies om een beeld te krijgen van de catologuswoningen.
- Kavels van circa 595 vierkante meter vanaf €165.000 v.o.n.
- Kavels van circa 800 vierkante meter vanaf €199.000 v.o.n.

Uw eigen huis geheel naar eigen wens!
Uw eigen huis op maat en geheel naar eigen wens. Wie wil dat nou niet? In het nieuwbouwproject Sintmapark zijn acht bouwkavels voor vrijstaande woningen beschikbaar om uw villa naar eigen inzicht te realiseren.
Bij het bouwen van een eigen huis komt veel bij kijken en kost veel tijd. Niet iedereen heeft die tijd of wil er die tijd insteken. Maar wonen in een comfortabele woning naar eigen wens en smaak, is wel wat men wil.
Om die reden is er in het nieuwbouwproject Sintmapark gekozen voor twee optie:
- Zelf kiezen
Voor de acht bouwkavels is een catalogus gemaakt met daarin drie woningontwerpen voor vrijstaande villa’s passend binnen de geldende bebouwingsvoorschriften.
- Zelf bouwen
Volledige vrijheid om uw eigen villa te ontwerpen, binnen de geldende voorschriften? U kiest een bouwkavel en gaat aan de slag.

Stappenplan
- U hebt belangstelling voor exclusief wonen in het Nieuw Sintmapark en U heeft informatie aangevraagd voor een vrije kavel.
- Deze verkoopdocumentatie vormt de basis voor de verdere ontwikkeling op maat.
- U heeft deze verkoopdocumentatie bestudeert en naar aanleiding hiervan heeft u contact gezocht met de makelaar en een optie gevraagd voor één van de acht bouwkavels.
Indien alle kavels onder optie zijn, komt u in de wacht te staan totdat de optant voor u geen gebruik meer maakt van de optie. Een optie is een maand geldig.
- Als optant wordt u benaderd door een makelaar van Jonkman Garantie makelaars of Boekholt Makelaars voor een vervolg-afspraak. Tijdens dit overleg worden uw wensen verder besproken.
- Van de kopers van een kavel die een woning uit de catalogus gekozen hebben, zijn de woonwensen voor de woning op tekening gezet. Eventuele opmerkingen kunnen uiteraard nog worden verwerkt. Na een definitief ontwerp wordt duidelijk wat de totale koopsom is en wordt een koop- en aannemingsovereenkomst gesloten. Aanvullende opties en wensen ten aanzien van bijvoorbeeld de keuken, badkamer en toilet kunnen later als meerwerk worden meegenomen.
- Kopers van een kavel die gekozen hebben voor zelf bouwen, tekenen de koopovereenkomst voor de grond. Daarna schakelen ze zelf een architect in om een ontwerp te laten maken voor een villa volgens hun woonwensen, de voorschriften zoals opgenomen in deze documentatie en de financiering.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 199.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Kavel
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwgrond details
Permanente bewoning
Perceeloppervlakte
799 m2

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
799 m2

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Nieuw Sintmapark

Is een ontwikkeling van:

Van Wijnen Groep N.V.