Vrijstaand wonen, Het Koetshuis

Koopprijs

€ 635.000

Woonoppervlakte

171 m2

Kaveloppervlak

807 m2

Omschrijving

Het Koetshuis 6 Tolbert. In de nieuwbouwwijk Nieuw Sintmapark in Tolbert is de laatste kans gekomen om een vrijstaande woning te kopen!
Vanuit het oorspronkelijke plan Nieuw Sintmapark is de vrijstaande woning met bouwnummer 16 beschikbaar gekomen. Een unieke kans om spoedig een vrijstaande nieuwbouwwoning te bewonen want de bouw is inmiddels begonnen. Voorjaar 2023 wordt deze woning naar alle waarschijnlijkheid opgeleverd. Deze mooie nieuwe woonwijk kent een diversiteit aan woningen. Van rijwoningen tot vrijstaand wonen, maar ook bungalows bepalen het straatbeeld. Een mooie mix aan architectuur en doelgroepen. Aankomende- en jonge gezinnen zien we samen wonen met bewoners van de bungalows die meer levenservaring hebben. Een fijne woonomgeving voor iedereen

De aangeboden vrijstaande woning is een stijlvolle woning met de kenmerken van de jaren '30 in een moderne jas. De klassieke lijnen zorgen voor een groot volume in de woning. De begane grond bestaat uit een zeer royale woonkeuken met openslaande deuren naar de achtertuin. Middels en-suite deuren is de woonkamer bereikbaar. Vanuit de woonkeuken is er directe toegang tot de aangebouwde geïsoleerde berging (7,2 x 3,6 meter) met openslaande toegangsdeuren. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en badkamer aanwezig waarvan de ouderslaapkamer is samengevoegd en zodoende een mooie grote inloopkast als extra aanvulling heeft gekregen. Deze situatie zou evt. ook weer gesplitst kunnen worden. De tweede verdieping is een royale open etage waar zeker twee extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Parkachtig wonen
Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar toch dicht bij de stad Groningen? Dan is wonen in Nieuw Sintmapark in Tolbert iets voor jou! Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. De ruime kavel van ca. 807 m2 bevestigd dit ruimtelijke gevoel. Direct naast de kavel grenst een klein parkje dat het plangebied Nieuw Sintmaparrk doorkruist.

Comfortabel wonen
In Nieuw Sintmapark woon je ruim en comfortabel in je vrijstaande nieuwbouwwoning. Op deze parkachtige locatie kun nog steeds je woonwensen in vervulling laten gaan. De indeling staat voor een deel vast, maar kan naar je eigen wensen nog worden aangepast. Ondanks dat de bouw reeds is begonnen.

Omgeving Tolbert
Tolbert ligt in het zuidoostelijke deel van het Westerkwartier, op zo’n 15 kilometer afstand van de stad Groningen. Dit unieke gebied, gelegen tussen de stad Groningen en de provincies Drenthe en Friesland, is een van de oudste cultuurlandschappen van West-Europa. Tolbert is onderdeel van de gemeente Leek. Er zijn een aantal actieve sportverenigingen, met sporthallen, sportvelden, tennisbanen en andere faciliteiten. Naast de verschillende sportfaciliteiten, heeft Tolbert ook een prachtig buitengebied. Ideaal voor wandelingen door de natuur, hardlopen en fietstochten.

- Kies je laatste opties;
- Stap direct in het bouwtrace;
- Kavel 807m2;
- Afwerking keuken en sanitair nog volledig naar wens te maken.

De woning wordt vrij op naam aangeboden. Aangezien de grond reeds op particuliere naam staat, neemt verkoper de kosten koper voor haar rekening.
Dit omvat o.a. belastingen, verkoopkosten, notariskosten, kadasterkosten.
Kosten t.b.v. de financiering van koper zijn voor rekening van koper.
Een spoedige overdracht is wenselijk i.v.m. verrekeningen die hiermee gemoeid zijn.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 635.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Vrijstaand huis
Bouwjaar
2023
Type dak
Samengesteld dak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
171 m2
Perceeloppervlakte
807 m2
Inhoud
723 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en TV kabel

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Vrijstaand Wonen Tolbert - bnr 16

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaand wonen in het project Vrijstaand Wonen Tolbert - bnr 16