Vrijstaand Wonen Tolbert - bnr 16

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!!

Vrijstaand Wonen Tolbert - bnr 16

Stijlvolle vrijstaande woning met de kenmerken van de jaren '30 in een moderne jas. Unieke kans, de bouw is reeds begonnen!

In de nieuwbouwwijk Nieuw Sintmapark in Tolbert is de laatste kans gekomen om een vrijstaande woning te kopen!
Vanuit het oorspronkelijke plan Nieuw Sintmapark is de vrijstaande woning met bouwnummer 16 beschikbaar gekomen. Een unieke kans om spoedig een vrijstaande nieuwbouwwoning te bewonen want de bouw is inmiddels begonnen. Voorjaar 2023 wordt deze woning naar alle waarschijnlijkheid opgeleverd. Deze mooie nieuwe woonwijk kent een diversiteit aan woningen. Van rijwoningen tot vrijstaand wonen, maar ook bungalows bepalen het straatbeeld. Een mooie mix aan architectuur en doelgroepen. Aankomende- en jonge gezinnen zien we samen wonen met bewoners van de bungalows die meer levenservaring hebben. Een fijne woonomgeving voor iedereen

De aangeboden vrijstaande woning is een stijlvolle woning met de kenmerken van de jaren '30 in een moderne jas. De klassieke lijnen zorgen voor een groot volume in de woning. De begane grond bestaat uit een zeer royale woonkeuken met openslaande deuren naar de achtertuin. Middels en-suite deuren is de woonkamer bereikbaar. Vanuit de woonkeuken is er directe toegang tot de aangebouwde geïsoleerde berging (7,2 x 3,6 meter) met openslaande toegangsdeuren. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en badkamer aanwezig waarvan de ouderslaapkamer is samengevoegd en zodoende een mooie grote inloopkast als extra aanvulling heeft gekregen. Deze situatie zou evt. ook weer gesplitst kunnen worden. De tweede verdieping is een royale open etage waar zeker twee extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.

Parkachtig wonen
Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar toch dicht bij de stad Groningen? Dan is wonen in Nieuw Sintmapark in Tolbert iets voor jou! Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. De ruime kavel van ca. 807 m2 bevestigd dit ruimtelijke gevoel. Direct naast de kavel grenst een klein parkje dat het plangebied Nieuw Sintmaparrk doorkruist.

Comfortabel wonen
In Nieuw Sintmapark woon je ruim en comfortabel in je vrijstaande nieuwbouwwoning. Op deze parkachtige locatie kun nog steeds je woonwensen in vervulling laten gaan. De indeling staat voor een deel vast, maar kan naar je eigen wensen nog worden aangepast. Ondanks dat de bouw reeds is begonnen.

Omgeving Tolbert
Tolbert ligt in het zuidoostelijke deel van het Westerkwartier, op zo’n 15 kilometer afstand van de stad Groningen. Dit unieke gebied, gelegen tussen de stad Groningen en de provincies Drenthe en Friesland, is een van de oudste cultuurlandschappen van West-Europa. Tolbert is onderdeel van de gemeente Leek. Er zijn een aantal actieve sportverenigingen, met sporthallen, sportvelden, tennisbanen en andere faciliteiten. Naast de verschillende sportfaciliteiten, heeft Tolbert ook een prachtig buitengebied. Ideaal voor wandelingen door de natuur, hardlopen en fietstochten.

- Kies je laatste opties;
- Stap direct in het bouwtrace;
- Kavel 807m2;
- Afwerking keuken en sanitair nog volledig naar wens te maken.

De woning wordt vrij op naam aangeboden. Aangezien de grond reeds op particuliere naam staat, neemt verkoper de kosten koper voor haar rekening.
Dit omvat o.a. belastingen, verkoopkosten, notariskosten, kadasterkosten.
Kosten t.b.v. de financiering van koper zijn voor rekening van koper.
Een spoedige overdracht is wenselijk i.v.m. verrekeningen die hiermee gemoeid zijn.
Lees verder...

Woningtypes in Vrijstaand Wonen Tolbert - bnr 16

Nr. Woningtype Prijs Reset
6 Vrijstaand wonen € 635.000

Vrijstaand wonen

Het Koetshuis 6 - € 635.000

Beschikbaar

171 m2 woonoppervlakte

807 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Beelen
649 m
Bushalte Wethouder Iwe Hutstraat
726 m
Bushalte Auwemalaan
892 m
Bushalte Mr. Boonstraplantsoen
909 m
Bushalte Beetke van Rasquertstraat
940 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CBS De Regenboog Tolbert
663 m
rsg de Borgen Lindenborg
772 m
Lindenborg
782 m
Kindercentrum De Jonge Wereld
1.16 km
Outdoor BSO De Jonge Wereld
2.31 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jumbo
1.21 km
Leenbakker
1.42 km
Praxis
1.43 km
Kwantum
1.47 km
Rabobank
2.04 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
BENU Apotheek Leek
1.4 km
Dental Clinics Leek
1.46 km
Huisartsenpraktijk Wolveschans
1.5 km
Mondzorgcentrum Leek B.V.
2.36 km
Huisartsengroepspraktijk Leek
2.36 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen