Berlage Singels, jaren 30-style in Blauwestad

24 oktober 2022

Het project Berlage Singels is een prachtige invulling van het levendig gebied in het Havenkwartier. Dankzij de karakteristieke en kwalitatief hoogwaardige woningen die in ontwerp en uitvoering perfect aansluiten op de omringende natuur. Fase 1 telt 19 woningen.

In het bijzonder deel van Groningen aan het Oldambtmeer, waarin wonen, natuur en recreatie samenkomen vormt zich binnenkort een prachtig nieuwbouwproject genaamd Berlage Singels.

De wijk Berlage Singels bestaat in totaal uit 31 woningen (Fase 1 totaal 19 woningen, Fase 2 totaal 12 woningen), van binnen zeer modern en van buiten in een jaren dertig uitstraling met verschillende kenmerken van Amsterdamse School architectuur. Er worden 5 woontypes gebouwd, bestaande uit vrijstaande en twee-onder-1 kap woningen. De woningen variëren tussen de 143m2 en 190m2, met een kavel tussen de 280m2 en 500m2. Elke woning is zeer energiezuinig en voldoet aan de meest recente BENG norm (bijna energie neutraal). De woningen worden gebouwd met alle moderne bouw-, milieu- en isolatie eisen en zijn daardoor voorbereid op de toekomst.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Blauwestad Berlage Singels?

Bekijk ook het project Blauwestad Berlage Singels

In verkoop
custom media
Meer informatie

Blauwestad Berlage Singels

Blauwestad

19 woningen beschikbaar
154m - 180m woonoppervlakte
€ 479.000 tot € 669.000