Blauwestad is in trek! Nieuwe projecten op komst

14 augustus 2020

De projecten Havenmeester (bungalows) en Kievit (vrijstaand wonen) in Blauwestad zijn uitverkocht of geheel onder optie. Juist in deze tijd kiezen mensen voor fantastisch wonen aan vaarwater en de ruimte van Blauwestad. Daarom: nieuwe projecten komen er aan.

Blauwestad is een prachtige woonomgeving met wonen aan het vaarwater van het Oldambtmeer op ruime kavels, met fraaie architectuur en aantrekkelijke prijzen. Dat we vandaag de dag veel waarde hechten aan een prettige woonomgeving en een eigen woning die veel comfort en evt. goede thuiswerkplek biedt, is inmiddels duidelijk. In de afgelopen weken zien we dan ook dat veel mensen uit o.a. de stad Groningen naar Blauwestad trekken waar alle woonwensen samenkomen. Een prachtige ontwikkeling om te zien.

Blauwestad is gegroeid tot een serieuze plaats met een grote diversiteit aan woningen en bewoners. Met de nieuwe brugverbinding naar Winschoten is er binnenkort een letterlijke brug geslagen met de winkels en voorzieningen van Winschoten.

Omdat de vraag blijft groeien, komt er een tweede fase van het project Havenmeester met weer bungalows aan het water. Meld je alvast aan op de projectpagina van Havenmeester voor fase 2 en wordt op de hoogte gehouden van de start verkoop.

De vrijstaande woningen van het project Kievit hebben onlangs 10 extra kavels gekregen en zijn direct grotendeels verkocht en volledig onder optie. Interesse in een volledig op maat te realiseren vrijstaande woning? Maak een afspraak met ons om als reservekandidaat nog kans te maken. Het eiland Kievit is nog niet volledig bebouwd. Extra kavels liggen al klaar als fase 2 is uitverkocht. Reservekandidaten zullen we voor de volgende kavels informeren wat een extra motivatie is om een afspraak te maken. Mogelijkheden genoeg!

Projectpagina's:
Blauwestad project Havenmeester
Blauwestad project Kievit

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Lagune | Blauwestad?

Bekijk ook het project De Lagune | Blauwestad

In verkoop
custom media