Laatste bungalows in Meerstad, Groenewei

04 september 2020

De laatste 2 bungalows van het project Wonen in de Groengaard zijn nog niet definitief verkocht. Heeft u interesse, laat het ons weten zodat er contact met u opgenomen kan worden wanneer er één van de bungalows beschikbaar komt. 

De bungalows hebben de luxe van een geheel gelijkvloers woonprogramma. Maar ook beschik je over een volwaardige verdieping die je naar eigen wens kunt indelen. Twee slaapkamers of werk- en hobbykamers, twee slaapkamers met badkamer of een grote slaapkamer met badkamer; het kan allemaal. De bungalows bieden volop visuele privacy, want je hebt geen overburen. Vanuit de living en de voortuin kijk je uit op de groene hoven of een waterpartij en weilanden.
Parkeren kan heel comfortabel op eigen erf voor de woning. Een tweede, eigen parkeerplaats bevindt zich aan de zijkant van de rij.
Standaard zijn de bungalows uitgevoerd met een houten pergola en een berging. Daarnaast kun je kiezen voor een houten veranda in combinatie met een grote opbouw - of een diepere pergola en grotere berging. Ook aan duurzaamheid, energiezuinigheid en ecologie is gedacht. De bungalows zijn uitgerust met een luchtwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen.

Downloads


Download

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Wonen in de Groengaard

Volledig verkocht
custom media