Riant wonen met uitzicht op je eigen boot gelegen in het Oldambtmeer!

24 mei 2022

Dit kan in de 3-laags gezinswoningen van Arsenaal in het Havenkwartier Blauwestad. Alle terrassen van de woningen liggen aan het water en een aantal hebben zelfs een balkon. Wilt u graag kleiner wonen? Ook dat is mogelijk in één van de 21 appartementen.

Arsenaal bestaat uit 8 riante gezinswoningen en 21 appartementen in een carré. Alle woningen zijn naar buiten georiënteerd met uitzicht op onder andere de jachthaven en het Oldambtmeer. Op het binnenterrein bevinden zich tuinen en parkeerplaatsen. 

Dit prachtige gebied in de gemeente Oldambt is een unieke leefomgeving omringd door water en natuur en biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van wonen, leven, sport en ontspanning. Met de ‘Blauwe Loper’ liggen alle stadse voorzieningen van Winschoten zoals winkels, cultuur en zorg om de hoek. Daarnaast bent u via de A7 binnen 20 autominuten in de stad Groningen. Het Havenkwartier is het levendige hart van Blauwestad. Op het schiereiland naast de jachthaven verrijst een havendorp met een knipoog naar het verleden. De sfeer en uitstraling van toen, het comfort en de duurzaamheid van nu! Het Havenkwartier bestaat uit een aantal fasen welke stapsgewijs ontwikkeld worden. Elke fase bestaat uit karakteristieke woningen met unieke Oudhollandse gevels. De succesvolle eerste, tweede en derde fase van Het Havenkwartier zijn geheel gerealiseerd en bewoond. De vierde fase wordt nu gebouwd. Arsenaal, de vijfde en laatste fase, maakt Het Havenkwartier compleet. Een statig gebouw, aan de toegang van Het Havenkwartier. Een zichtbaar icoon!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Arsenaal Blauwestad?

Bekijk ook het project Arsenaal Blauwestad

In verkoop
custom media
Meer informatie

Arsenaal Blauwestad

Blauwestad

8 woningen beschikbaar
88m - 199m woonoppervlakte
€ 318.950 tot € 588.950