START VERKOOP | 14 patiobungalows in Oldekerk

22 juli 2022

Woendag 7 september van 16.00u tot 17.00u bent u van harte welkom op de bouwlocatie aan het Oldekerkermeer - Kroonsfeld voor de start verkoop. Aan de noordrand van de nieuwe wijk worden 14 patiobungalows gebouwd. De bungalows zijn geschakeld en hebben een eigen patio.

Aan de noordrand van de nieuwe wijk, grenzend aan het water en met uitzicht over de weilanden worden 14 patiobungalows gebouwd. De woningen zijn opgedeeld in twee blokken. Aan de oostzijde een blok met 8 woningen en aan de westzijde 6 woningen. De woningen zijn geschakeld, maar hebben allen een eigen patio, waar je heerlijk kunt genieten van je eigen plekje. U woont hier heerlijk, dichtbij het water. De bungalows zijn ontworpen met het oog op ultiem wooncomfort. Wat opvalt zijn uiteraard de ruime patio’s en het gevarieerde gevelbeeld. Het oogt mooi en u kunt, van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst, genieten van het buitenleven.

Kiest u voor een levensloopbestendige bungalow met alle voorzieningen gelijkvloers of heeft u liever de slaapkamers op de verdieping? De meeste bungalows zijn levensloopbestendig. U heeft hier volop keuze. De bungalows variëren in grootte van 83 tot 111 m2 gebruiksoppervlak. Daarnaast kunt u kiezen uit een woning met 2 of 3 slaapkamers. En dan de ligging: Veel patiobungalows hebben een heerlijk uitzicht over het water en de landerijen. Maar andere bungalows hebben juist weer een heerlijke patio aan de Zuid-Westzijde. Wat de woningen allemaal bezitten zijn een warmtepomp, PV panelen, vloerverwarming. Dus allemaal energiezuinig en comfortabel!

De vanaf prijzen voor de kleinere patiobungalows bedragen € 275.000,- v.o.n.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Oldekerkermeer - Bungalows?

Bekijk ook het project Oldekerkermeer - Bungalows

In verkoop
custom media
Meer informatie

Oldekerkermeer - Bungalows

Oldekerk

14 woningen beschikbaar
83m - 111m woonoppervlakte
€ 275.000 tot € 355.000