Start verkoop Borg Selwerd | Inschrijven kan tot 21 september 12.00 uur.

13 september 2022

Afgelopen vrijdag zijn feestelijk van start gegaan met de verkoop van het nieuwbouwproject Borg Selwerd. Een gezellige en vooral succesvolle middag! Inschrijven kan tot 21 september 12.00 uur.

Het nieuwbouwproject Borg Selwerd bestaat twee blokken met totaal 13 grondgebonden woningen en een appartementengebouw met 14 appartementen. Het appartementengebouw zoekt met de hoogte (5 lagen) op de hoek van de Esdoornlaan en de Bottelroosstraat de relatie met het flatgebouw schuin tegenover. De grondgebonden woningen sluiten in stedebouwkundige massa aan bij het woningbouwkarakter in de ‘stempel’-wijk. Het project is als één geheel ontworpen met een eigentijds en stoer karakter. Voorzien van stadsbalkons en erkers geven de woningen een kwaliteitsimpuls aan de architectuur in de wijk en bieden ze veel woonruimte en comfort. Het appartementengebouw kent door de opdeling in twee kleuren metselwerk een duidelijke grafische leesbaarheid, waarmee een interessante overhoekse compositie ontstaat. De gekozen materialen (warme baksteenkleuren, aluminium en beton) ondersteunen het eigentijdse karakter en dragen bij aan een sterke samenhang tussen de woningen en appartementen.

De eengezinswoningen krijgen 3 volledige bouwlagen, waardoor er veel benutbare ruimte in de woning aanwezig is. De 8 rijwoningen aan de Maluslaan hebben woonoppervlaktes van ca. 116m2 tot 127m2. De 5 rijwoningen aan de Bottelroosstraat hebben woonoppervlaktes van ca. 107m2 tot 108m2. 

Het appartementengebouw heeft 5 bouwlagen. Elk appartement heeft een eigen berging op de begane grond. De woonoppervlaktes variëren van 89m2 (2-kamer appartementen) tot 93m2 (4-kamer appartementen). Op de begane grond is 1 kleiner appartement van ca. 52m2 aanwezig.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Borg Selwerd?

Bekijk ook het project Borg Selwerd

In verkoop
custom media
Meer informatie

Borg Selwerd

Groningen

23 woningen beschikbaar
52m - 127m woonoppervlakte
€ 365.000 tot € 495.000

Bekijk ook het project Borg Selwerd »