Start verkoop Croonhoven Hoogezand-Sappemeer!

21 februari 2022

Vrijdag 18 maart 12.00 uur start de digitale verkoop van de 12 onder moderne architectuur ontworpen woningen aan de Croonhoven. De inschrijfperiode loopt tot 4 april 12.00 uur. Vanaf start verkoop is alle documentatie beschikbaar. 

Vanaf start verkoop is op de projectpagina van Nieuw wonen Groningen alle informatie te vinden zoals de brochure, prijslijst, meerwerklijst en alles wat samenhangt met het project. Eerder is dit nog niet beschikbaar.

We gaan van start met de verkoop van 12 onder moderne architectuur ontworpen ruime woningen aan de Croonhoven. De zogenoemde kubistische woningen zijn allen gelegen op ruime kavels, variërend van 334m2 tot en met 509m2, met de tuin op het zuidwesten. Er worden 10 half-vrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd. Doordat er gekozen is voor kubistische woningen hebben de woningen veel inhoud en woonoppervlakte met ook diverse mogelijkheden qua indelingen. Denk hierbij oa. aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning van 1.20m of 2.40m.

De Vosholen is een wijk en bevindt zich zowel in de plaats Hoogezand als in de plaats Sappemeer in de gemeente Midden-Groningen in de Nederlandse provincie Groningen. In Vosholen woon je ontspannen. De omgeving biedt je prachtige parken en natuurgebieden, waar je kunt wandelen, fietsen en joggen. Ook zijn er schitterende wateren die zich lenen voor zwem-, surf- en vaarplezier. En de wijk zelf wordt gesierd door groen- en waterpartijen, stijlvolle straten en sfeervolle hofjes die uitnodigen om naar buiten te gaan. Hier kom je buren en vrienden overal tegen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Croonhoven Hoogezand-Sappemeer?

Bekijk ook het project Croonhoven Hoogezand-Sappemeer

In verkoop
custom media
Meer informatie

Croonhoven Hoogezand-Sappemeer

Sappemeer

2 woningen beschikbaar
157m - 192m woonoppervlakte
€ 455.000 tot € 560.000