Start verkoop Driemaster De Zeilen Meerstad 2 april as.

29 maart 2021

Vrijdag 2 april om 12.00 uur start de digitale verkoop van de 36 laanwoningen in De Zeilen Meerstad. Vanaf 12.00 uur kun je op de website alle verkoopinformatie downloaden. De inschrijfperiode sluit donderdag 15 april 12:00 uur. 

 

Driemaster telt 36 laanwoningen met de hoge kapvorm (type Fokkemast), een plat dak (type Kruismast) en twee-onder-een-kap (type Grote Mast). 

Veel leefruimte
De woningen beschikken over verrassend veel leefruimte dankzij een breedte van 6 meter. De toepassing van een hoge kapvorm of plat dak draagt daar verder aan bij. Alle woningen beschikken standaard over drie slaapkamers op de verdieping en een vrij indeelbare tweede verdieping met ruimte voor nog eens twee slaapkamers. De halfvrijstaande woningen hebben daarnaast op de begane grond een aanbouw in de vorm van een study; ideaal voor thuiswerken.

Veel details
In het oog springt de veelheid aan ambachtelijke details. De kleuraccenten van het metselwerk variëren van bruin voor de hoekwoningen en tussenwoningen tot grijzig voor de tussenwoningen en halfvrijstaande woningen. Voor een mooi accent zorgen de koppen in het metselwerk die een paar centimeter uitsteken. Het zorgt voor diepteverschil en een mooie schaduwwerking. De dakranden en afdekkers zijn van duurzaam zink.

Veel groen
Inbegrepen is een compleet groenplan met hagen en hedera-gevelgroen zoals op de impressie weergegeven. Alle Driemaster-woningen beschikken over diepe tuinen op de zonzijde. De hoek- en rijwoningen hebben aan de achterzijde dubbele parkeervakken voorzien van grastegels en een berging gecombineerd met een pergola. De twee-onder-een-kapwoningen beschikken aan de voorzijde over parkeervakken op eigen terrein.

Stad en voorzieningen dichtbij
Je woont straks in De Zeilen comfortabel met scholen, kinderopvang, gezondheidscentrum, winkels en horecavoorzieningen met terras in de buurt. Vlakbij is een bushalte, vanwaar zes keer per uur bussen via het UMCG naar het Hoofdstation van Groningen rijden. Met de fiets ben je in ongeveer een half uur in het centrum. Met de auto is het maar een kwartiertje rijden. Daarnaast is de Zeilen natuurlijk de ideale uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen en fietstochten. En voor waterrecreatie zoals pleziervaren, kajakken en zwemmen.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Driemaster de Zeilen | Meerstad

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Driemaster de Zeilen | Meerstad

Meerstad

133m - 160m woonoppervlakte
€ 337.500 tot € 420.000