Start verkoop Watervilla's De Beekjuffer Eelderwolde

21 februari 2022

Dinsdag 22 maart 12.00 uur start de digitale verkoop van de 6 twee-onder-een-kap en 3 vrijstaande watervilla's De Beekjuffer in Eelderwolde. De inschrijfperiode loopt tot 5 april 12.00 uur. Vanaf start verkoop is alle documentatie beschikbaar via de website.

Vanaf start verkoop is op de projectpagina van Nieuw wonen Groningen alle informatie te vinden zoals de brochure, prijslijst, meerwerklijst en alles wat samenhangt met het project. Eerder is dit nog niet beschikbaar.

Aan de Beekjuffer in de nieuwbouwwijk Ter Borch komen worden in totaal 9 villa's gerealiseerd, 6 twee-onder-een-kap en 3 vrijstaande watervilla's. Zoals de naam al weergeeft liggen de villa's aan het water. De ontwikkelaar en de architect zijn volop bezig om de details aan het ontwerp toe te voegen. Als alles naar wens verloopt proberen we dit jaar nog in verkoop te gaan. Interesse? Schrijf je dan nu alvast vrijblijvend in als belangstellende via onze website en wordt door ons op de hoogte gehouden van het proces en de start verkoop.

 

Eelderwolde - Ter Borch

Aan de rand van de stad Groningen, in het dorpje Eelderwolde, worden de contouren de nieuwbouwwijk Ter Borch steeds meer zichtbaar. Eelderwolde valt onder de gemeente Tynaarlo, in de mooie provincie Drenthe. Het dorpje grenst aan de grotere plaatsen Groningen en Eelde-Paterswolde. De nieuwbouwwijk is genoemd naar de "Ter Borchlaan" die, precies over de provinciegrens, aan de oostkant langs de nieuwbouwwijk loopt. Ter Borch is een fraaie woonwijk, gelegen op fietsafstand van de stad Groningen en op loopafstand van het natuurgebied de Onlanden, recreatiegebied de Hoornse Plas en het prachtige Paterswoldsemeer.

Downloads


Download

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Watervilla’s De Beekjuffer

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Watervilla’s De Beekjuffer

Eelderwolde

152m - 170m woonoppervlakte
€ 640.000 tot € 825.000