Nog enkele stadsvilla's in het project Signatuur Helpermaar beschikbaar!

13 mei 2020

Wilt u nog kans maken op een van de laatste woningen van het project Signatuur Helpermaar Fase 1? Laat het ons weten. Na de start verkoop zijn bijna alle woningen geopteerd. Wij zijn ontzettend blij met deze succesvolle start. 

Stads wonen in het groen
In de gewilde woonwijk Helpermaar in Groningen-Zuid worden in totaal 21 unieke stadsvilla’s onder de naam ‘Signatuur’ gerealiseerd waarvan de eerste 11 Stadsvilla's nu in verkoop zijn gegaan. De stadsvilla’s vormen de entree van de wijk en tegelijkertijd het sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Helpermaar. De woningen worden uitgevoerd in drie typen stadsvilla’s; 13 stadsvilla's tussen, 4 stadsvilla’s hoek en 4 stadsvilla's twee-onder-een-kap. De grote woningen onderscheiden zich door diverse woonconcepten die toegepast kunnen worden; uw eigen signatuur!

De woningen zijn in basis zeer ruim van opzet met vier woonlagen voor al uw woonwensen. En gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid op eigen terrein. De architectuur en de ruime opzet is waar de Stadsvilla’s zich in onderscheiden. De afwisseling in de verschillende architectonische stijl elementen, zoals kaders ter plaatse van kozijnen en deuren en de (optionele) dakterrassen geven de woningen een eigen unieke identiteit en een relatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een krachtig architectonisch straatbeeld.


Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met ons kantoor via 050-3114647 of mail ons direct op: nieuwbouw@boekholt-partners.nl 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Signatuur Helpermaar Fase 2?

Bekijk ook het project Signatuur Helpermaar Fase 2

In verkoop
Meer informatie

Signatuur Helpermaar Fase 2

Groningen


€ 595.000 tot € 689.000
187 m2 - 213 m2 woonoppervlakte
11 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Signatuur Helpermaar Fase 2 »