Verkoop gestart | Vrijstaand wonen Leek

18 februari 2021

Zie jij jezelf al wonen in een van de vrijstaande woningen aan de Bostulp of Hyacint in de Hoven? Dan is dit je kans! Alle documentatie waaronder het inschrijfformulier is te downloaden en/of op te vragen bij Boekholt nieuwbouwspecialist. Let op: Sluiting 1 maart.

Kies je kavel, kies je woning
In totaal zijn er 6 vrijstaande woningen te koop. De kavelgrootte varieert tussen 525 m2 en 670 m2. Je kunt kiezen uit 4 woningtypen die op de kavels gebouwd kunnen worden, variërend van een riante gezinswoning (woningtype 3) tot een levensloopbestendige woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond (woningtype 2). 
 
Ontwerp je eigen woning 
De indeling van alle woningtypen kun je naar eigen wens aanpassen. Wil je een uitbouw of een grotere slaapkamer? Alles kan! Dit bespreek je samen met de adviseur van Brummelhuis in Deventer. Dit is een unieke beleefplek voor oriëntatie, advies en begeleiding als je een woning laat bouwen! 
 
Complete begeleiding 
Tijdens de ontwerp- en bouwperiode ontzorgen we je zoveel mogelijk. We regelen alles en begeleiden je met raad en daad, van het eerste ontwerp tot de overhandiging van de sleutels. We werken efficiënt en alles wat we doen is continu helder. Bovendien betaal je geen extra ontwerpkosten! 
  
Alle verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier is bij ons, Boekholt nieuwbouwspecialist op te vragen. Je kunt het inschrijfformulier tot  maandag 1 maart 2021 inleveren. De loting zal plaatsvinden op dinsdag 2 maart 2021. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vrijstaand wonen Leek | De Hoven?

Bekijk ook het project Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

In verkoop
Meer informatie

Vrijstaand wonen Leek | De Hoven

Leek


149 m2 - 215 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Vrijstaand wonen Leek | De Hoven »